Onze missie

Wie we zijn

Controlled Soft Water is een lokale speler te Beerse die op een professionele manier de waterbehandeling in handen neemt. Door onze jaren ervaring en kennis beschikken we over verschillende oplossingen om zowel bedrijven als particulieren verder te helpen op zowel huishoudelijk als industrieel vlak.

Teamfoto
Wat we doen

Wat we doen

Het behandelen van drink-, regen- en putwater is één van onze specialisaties waarbij we het juiste systeem op de juiste plek te plaatsen. Anderzijds werken we met duurzame drinkwatersystemen rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. Hierdoor wordt sleuren met flessen overbodig, je hebt geen opslagruimte nodig, het is goedkoop en smaakt bovendien even lekker als flessenwater door onze filtratie. Wij streven ernaar om voornamelijk met kwalitatieve Europese producten te werken om zo een optimale service te garanderen.

Besparen door om te gaan met efficiënte duurzame oplossingen is een belangrijke pijler in onze onderneming. Hierdoor verkleinen wij als bedrijf de ecologische voetafdruk voor een stuk. Wij hechten ook veel belang aan het verlenen van een correcte service naar onze klant toe. Vertrouwen en eerlijkheid zijn dan ook een must!

Ontdek de waterkrant

Meer info over onze duurzame wateroplossingen?